DOLAR 32,4901 -0.04%
EURO 34,8661 -0.45%
ALTIN 2.442,910,29
BITCOIN 2077626-1,13%
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Bilim Adamları Türk Bilim Adamına Hayran Kaldı

Dünya Bilim Adamları Türk Bilim Adamına Hayran Kaldı

ABONE OL
18 Mart 2022 13:59
Dünya Bilim Adamları Türk Bilim Adamına Hayran Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Fatih Yalçın, Yaptığı Çalışmalarla Hem Ülkemizi Hem Üniversitemizi Başarıyla Temsil Etmeye Devam Ediyor.

TÜBİTAK California’ya gönderdi. Ülkesine döndü ve yeni keşfettiği “Stresin Kalbe Etkisi’ni toplantıda dünya Hekimlerine duyurdu. Avrupa Kardiyoloji Uzmanı ve Avrupa Hipertansiyon Uzmanı olan, kariyeri başarılarla dolu olan MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Yalçın, dünyanın sayılı bilim adamları arasında yer almasıyla dikkat çekiyor.  ABD’den Avrupa’ya, Avrupa’dan Uzakdoğu’ya, Uzakdoğu’dan Asya’ya birçok hekimin katıldığı konferansla kendine hayran bıraktı.

Yalçın yaptığı sunumla, Stres altında kalp yapısı, yakın gelecekte tüm dünyada erken teşhise yönelik kullanılacak gibi görülmektedir ifadelerine yer verdi.

Dünya genelinde kalp bilim adamları çatısı altında toplayan “CARDİO HUB” 2. toplantısını bu yıl yaptı.

Bütün bilim adamlarının ilgiyle takip etmeleri ve sorular sorarak stres altında kalp yapısının detaylarını öğrenmeleri bu konunun yani stresten kalbi korumanın önemini vurgulandı.

Prof. Dr. Fatih Yalçın geçtiğimiz günlerde çıkardığı “SAĞLAM KALP SIFIR STRES” adlı kitapla dikkat çekmişti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.