DOLAR 32,4984 0%
EURO 34,9885 -0.15%
ALTIN 2.436,870,04
BITCOIN 2094982-0,08%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Duvarlar ‘Aşk Defterine’ Döndü

Duvarlar ‘Aşk Defterine’ Döndü

ABONE OL
16 Temmuz 2022 14:37
Duvarlar ‘Aşk Defterine’ Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’nın tarihi evlerinin bulunduğu sokaklarda duvarlara yazılan aşk sözleri tarihimize verdiğimiz değeri bir kez daha gözler önüne sererken, Asi Nehri kenarındaki duvara yazılan ‘aşk sözcükleri’ de ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti.
Tarihi değerlerimize verdiğimiz önem gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam ederken, Asi nehri kenarındaki duvarlara sprey boyalarla yazılan aşk mesajları vatandaşları çileden çıkardı.
Duvarlara yazılan ‘Ferayım, gururum, Servet, Tuğba’ gibi isimler dikkat çekerken, geçtiğimiz günlerde bölgedeki duvar yazılarının silindiği, ancak aynı gece yeniden sprey boyayla aşk ilan edenlerin saldırısına uğradığı öğrenildi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının geçtiğimiz günlerde sildiği yazıların ardından bölgenin yeniden sprey boyayla aşk ilan edenlerin uğrak noktası olması yetkilileri de çaresiz bıraktı.
BÖLGEYE GÜVENLİK KEMARALARI YERLEŞTİRİLMELİ
Öte yandan duvarlardaki yazıları okuyarak tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerin bu sorunu çözmek için gerekli tedbiri alarak bölgeye güvenlik kameraları yerleştirilmesini istedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.