DOLAR 32,2678 0.02%
EURO 34,7460 0.01%
ALTIN 2.399,980,00
BITCOIN %
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaf Teksöz Dedi

Esnaf Teksöz Dedi

ABONE OL
9 Mayıs 2022 14:31
Esnaf Teksöz Dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gerçekleşen Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu seçimini mevcut başkan Abdulkadir Teksöz Kazanarak güven tazeledi.

Aylardır süren seçim heyecanı Ottoman Otelde gerçekleşen olağan genel kurulda devam etti. iki başkan adayı Abdulkadir Teksöz ve Mehmet Alakuş’un açıklamalarıyla başlayan genel kurul oy kullanımı ile devam etti. Oy kullanımının sona ermesi ile açılan sandıklarda yapılan sayımda 366 Oy alan mevcut başkan Abdulkadir Teksöz güven tazeleyerek tekrardan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği başkanlığına seçildi. Seçimin diğer adayı olan Mehmet Alakuş ise 108 oy aldı.
Tekrardan Başkanlığa seçilen Teksöz’ün listesi şu isimlerden oluştu. Asil Üyeler; Erol Akın, Aziz Fatih Yılmaz, Sabit Ak, Ali Bayır, Refik Gümüşoğlu, İbrahim Cihangir, Ahmet Bölükbaşı ve Nizar Hayzaran. Yedek Üyeler; Mehmet Ali Yapar, Hidayet Şahinoğlu, Ali Çaydan, Mehmet Hammutoğlu, Ferit Gürel, Orhan Gezgin, Mahmut Ayrancı, Mustafa Yüksek ve Davut Karataş. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.