DOLAR 32,5602 0.12%
EURO 34,9437 -0.18%
ALTIN 2.441,390,23
BITCOIN 20992900,29%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
eTwinning ile Öğretmenler ve Öğrenciler Bir arada

eTwinning ile Öğretmenler ve Öğrenciler Bir arada

ABONE OL
17 Mart 2022 15:06
eTwinning ile Öğretmenler ve Öğrenciler Bir arada
1

BEĞENDİM

ABONE OL

eTwinning eğitim portalı sayesinde ülkemizde ve tüm dünyada öğretmen ve öğrenciler bir araya gelerek farklı projeler hazırlıyor.

Ülkemizin  farklı şehirlerinden projeye   katılan okullar ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteklediği  eTwinning projesi kapsamında yürütülen Tasarla, Yap, Oyna, Öğren projesi, öğrencilerin tasarım ve beceri yönlerini geliştirmeyi amaçlıyor. Projenin amaçları arasında öğrencilerin ortak çalışma sorumluluğu içinde  girişimci, yaratıcı, üretken, olması hedefleniyor. Ayrıca Proje kapsamında veliler çocukları ile sınıfta aynı sıraya oturarak tasarladıkları materyal ve zeka oyunlarını birlikte yaparak eğlenceli vakit geçiriyor.

Bu Projenin kurucularında Hüseyin İnan Yavaş; Projemizin önemli amaçlarından biri de velileri okul ortamında çocukları ile aynı sınıfta buluşturarak, velileri eğitim öğretim ortamında aktif olmalarını sağlamak olarak açıklıyor.

Öğrencilerin 21.yy becerilerini kazanabilmeleri için emek harcayan öğretmenler Hüseyin İnan Yavaş – Antakya İlkokulu (Hatay), Nurtaç Benli  – Şehit İlker Uylaş İlkokulu (Antakya) Erkan bölük- Antakya İlkokulu (Hatay), Elif Alıcı- Antakya İlkokulu (Hatay), Burcu Yavaş – Vali Teoman İlkokulu (Antakya), Nuran Geyik- Muhittin Develi İlkokulu (Mersin), Lütfi, Çetin – Orhangazi İlkokulu (Aydın), Gamze Çetin-Nazilli Cumhuriyet İlkokulu  (Aydın), Esra Helvacı- Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu (Mersin), Tuba Kılınç Musa Gündeş İlkokulu (Erzurum). Eğitim-öğretim yılının ilk döneminde yapılan etkinlik ve çalışmalarla farkındalık oluşturan proje ikinci dönem de çalışmalarına devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.