DOLAR 32,5032 0.03%
EURO 34,9633 -0.16%
ALTIN 2.436,550,03
BITCOIN 2092007-0,64%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

ABONE OL
14 Kasım 2022 12:21
Fidanlar Toprakla Buluşturuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulunda Milli Ağaçlandırma Gününde fidan dikimi yapıldı.

Fidan dikiminde konuşan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Dilerim bu etkinlik ömür boyu sürer. Diktiğimiz fidanlar ağaca, ağaçlar ormana dönüşür” dedi.

Konuşma yapan Hatay Milletvekili Sayın Abdulkadir Özel “Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında daha önce acılar yaşadığımız bir alanda fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Yeşil vatanımızı büyütmek için hep beraber bu seferberliğin bir parçası olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Fidan dikimi öncesinde kürsüye son olarak İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek “Böylesine kutsal bir için bir araya gelmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde tüm yurtta, cennet vatanımızı daha yeşil kılmak için bir ağaçlandırma seferberliği içerisindeyiz. Hep beraber iki yıl önce yangında kaybettiğimiz alanı yeniden yeşillendireceğiz. Hepimizin dikili bir ağacı olsun” dedi.

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.