DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÖNÜLLERİNDE ENGEL YOK

GÖNÜLLERİNDE ENGEL YOK

ABONE OL
3 Aralık 2021 12:45
GÖNÜLLERİNDE ENGEL YOK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan hem cafe hem de petshop hizmeti veren Patili Vosvos Petcafe, farklı duruşunun yanı sıra personeli ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Atatürk Caddesinde hizmet veren Patili Vosvos Petcafe’de çalışan anne ve ablalarına destek olmak için gönüllü olarak cafeye gelen Yasin ve Hüseyin Seferoğlu kardeşler, cafede bulunan hayvanlarla da vakit geçiriyor.

“HARÇLIKLARINI SOKAK HAYVANLARI İÇİN HARCIYORLAR”

Cafede anne ve ablalarına yardımcı olan engelli kardeşler, burada kendilerine verilen harçlık ya da bahşişleri de anlamlı bir şekilde kullanıyorlar. İki kardeş elde edilen harçlıklardan, mama alarak sokak hayvanlarını besliyor. Yasin ve Hüseyin kardeşlerin cafede kendilerine eşlik etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen işletme sahibi Eda Aslan, “Biz Patili Vosvos Petcafe ailesi olarak elde ettiğimiz kazancın ciddi bir kısmını sokak hayvanlarımız için harcıyor ve onlara destek oluyor. Yasin ve Hüseyin kardeşimiz de bizden gördükleri bu durum sonrası hem buraya gelerek ailelerine yardımcı oluyor hem de hayvanlarla vakit geçiriyorlar. Buradan aldıkları harçlıklar ile yine bizim gibi sokak hayvanlarına mama veriyorlar, ikisi de bizim çok değerlimiz, burası onların” dedi.

“BURADA HAYVANLARA OLAN SEVGİLERİ ARTTI”

Yasin ve Hüseyin kardeşlerin buraya geldikten sonra hayvan sevgilerinin arttığını da söyleyen Eda Aslan, “İlk zamanlar buraya geldiklerinde petshoptaki hayvanlarımızdan çekiniyorlardı, şuan ise yavaş yavaş alışıyorlar. Ortamı çok seviyorlar, zamanla hayvanlarla aralarındaki bağlarda daha da güçlenecek. Burası onlar harika bir yer hem annelerine yardımcı oluyorlar hem de sosyal açıdan vakit geçiriyorlar” şeklinde konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.