DOLAR 32,3677 -0.37%
EURO 34,7936 -0.09%
ALTIN 2.401,49-0,86
BITCOIN %
Hatay
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GüneyKent, Emeğinin Karşılığını Aldı

GüneyKent, Emeğinin Karşılığını Aldı

ABONE OL
26 Ağustos 2023 17:56
GüneyKent, Emeğinin Karşılığını Aldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneykent Eğitim kurumları depremden sonra kurduğu çadır okulunda verilen emek ve özverinin getirdiği haklı gururu yaşıyor.

Deprem sonrasında öğrencileri yalnız bırakmayan GüneyKent Eğitim kurumları, zor şartlar altında kurduğu çadır okulunda verilen emeklerin karşılığını almaya devam ediyor. Daha Önce Liselere giriş sınavında yakaladığı başarıyı öğrencilerini nitelikli liselere yollayarak taçlandıran GüneyKent şimdi ise YKS’de gelen güzel puanlarla 45 öğrenciden 37’sini Üniversiteye yerleştirmenin haklı gururunu bir daha yaşıyor. Bünyesinde alanında başarılı hocalar barındıran GüneyKent, verdiği bu emeklerin karşılığı olarak öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdi. Zor dönemler geçiren ve zor şartlar altında eğitimini sürdüren öğrencileri üstün yönetim şekli ile birbirinden başarılı hocalarla birleştirerek 37 öğrenci ve ailelerini mutlu etmeyi başardı.

YKS’de yakalanan başarıyı yine kendi bünyesi içinde danışman hocalar ile en iyi bölümlere yerleştirmek için tercih dönemi boyunca öğrenci ve velilerine hizmet veren GüneyKent Eğitim Kurumları tercih sonuçlarının açıklanması ile 37 öğrenciyi hayallerine kavuşturdu. İşte zor şartlar altında büyük bir emek ve özveri ile üniversiteye yerleşen öğrenciler;

Üniversiteye Yerleşen Öğrenciler ve Bölümleri

GÜNEYKENT KOLEJ VE KURS MERKEZİ OLARAK HİZMET VERECEK

Başarı odaklı yenilikçi eğitim anlayışı, Akademik bilgi birikimi olan uzman kadro, Ezber bozan ders anlatma teknikleri, Eğitim koçları eşliğinde birebir takip, Uygun ders çalışma ortamı, Haftalık konu tamamlama sistemi, Ödev kontrol sistemi, Haftalık arama ve veli bilgilendirme sistemi, Her derse özel faklı yayınlar, Ara sınıflarda yabancı dil ağırlıklı eğitim ve Öncü yayınlar eşliğinde periyodik deneme sınavları ile apayrı bir eğitim modeliyle Ortaokul ve Anadolu Lisesi ile beraber Kurs merkezi olarak Yeni Eğitim ve Öğretim yılında hizmet verecek olan GüneyKent bu başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye devam edeceği benziyor. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.