DOLAR 32,5602 0.12%
EURO 34,9437 -0.18%
ALTIN 2.441,390,23
BITCOIN 20992900,29%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay Esnafı için Tek Kurtuluş Mehmet ALAKUŞ

Hatay Esnafı için Tek Kurtuluş Mehmet ALAKUŞ

ABONE OL
6 Mayıs 2022 14:19
Hatay Esnafı için Tek Kurtuluş Mehmet ALAKUŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB)’un 8 Mayıs Pazar günü yapılacak kongresine sayılı günler kaldı. HESOB Başkanlığına aday olan, Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, seçimin hayırlara vesile olmasını diledi. Amacının makam mevki olmadığını ifade eden Alakuş, şeffaf hizmet anlayışı ile çalışacaklarını sözlerine ekledi.

“AMACIMIZ HİZMET ETMEKTİR”

“Hatay’ın her köşesindeki esnaf kardeşlerimizle bir araya gelip projelerimizi birlikte yürüteceğiz. Bu başkanlık makam mevki koltuk başkanlığı değil, hizmet başkanlığıdır. Benim olduğum yerde proje olur. Bu konuda herkes benim projelere açık olduğumu bilir. Alanında uzman kadroyu kurarız ve en iyi projeleri üretiriz. HESOB başkanı olursam, Yaptığımız çalışmaları ve hesapları üç ayda bir şeffaf bir şekilde açıklayacağım ” dedi.

Antakya’nın değil Hatay’ın oda başkanlığına aday olduğunu belirten Alakuş, tüm esnafı 8 Mayıs Pazar günü yapılacak kongreye davet etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.