DOLAR 32,2772 0.04%
EURO 34,6452 -0.2%
ALTIN 2.397,85-0,09
BITCOIN %
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Okuyor Toplantısı Gerçekleşti

Hatay Okuyor Toplantısı Gerçekleşti

ABONE OL
8 Kasım 2021 11:15
Hatay Okuyor Toplantısı Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Okuyor Projesi, koordinatör öğretmenler toplantısı yapıldı. 

Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Konferans salonunda yapılan toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mahmut Doğan, proje ilçe koordinatörü ve okul temsilcileri katıldı.

GÜLİSTAN: “GENÇLERİMİZE OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK İÇİN ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, “Oku Allah’ın ilk emridir. Bu emir okumanın önemini anlatmaya yeter sanırım. İşte biz bu bilinçle çocuklarımıza, gençlerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Hatay okuyor projesi de bu çalışmalardan birisi, önemli olan bu çalışmalarda kazanım sağlamaktır. Biz öğretmenlere bu konuda büyük sorumluluklar düşmektedir. İnşallah bu projede hep birlikte önemli kazanımlar elde edeceğiz” diyerek projede gönüllü olarak görev alan tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra ilçe koordinatörü Hüseyin Özdemir tarafından sunum eşliğinde okul temsilcilerine bilgilendirme yapıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.