DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
10°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay Sınav Koleji’nden Muhteşem 23 Nisan Kutlaması

Hatay Sınav Koleji’nden Muhteşem 23 Nisan Kutlaması

ABONE OL
25 Nisan 2024 14:03
Hatay Sınav Koleji’nden Muhteşem 23 Nisan Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Sınav Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için öğrenci ve velilerinde katıldığı muhteşem bir panayır etkinliği düzenledi.

Okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kutlama töreni, Hatay Sınav Koleji Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ‘nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi çini kürsüye çıkan Okul Müdürü Ebru Levent:  ‘’Bugün tüm dünya insanları için çok önemli olan demokrasinin temelini oluşturan, egemenliği kayıtsız şartsız millete veren ve bu hakkın temsil edildiği, Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü sevinç ve gururla kutluyoruz. 

Bu büyük günün ardından, hür iradesiyle zafere ve başarıya inanmış, bağımsızlık tutkusuyla gönülleri tutuşmuş bir millet; birlik ve beraberlik içinde büyük güçlüklerin üstesinden nasıl gelineceğini tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’ Dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği kapsamında düzenlenen etkinlikler göz kamaştırdı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenciler birbirinden farklı gösterilerle kutlama programına renk kattılar.

Okul konferans salonunda gerçekleşen programın ardından, veli ve öğrenciler okul bahçesinde kurulan panayır alanına yönlendiler.

23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen panayır, Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün’ ün de katılımıyla devam etti. Şişme oyunparkları, pop corn standı, pamuk şeker standı, yüz boyama etkinlikleri, sokak oyunları, ebru sanatı , bilim standı, bilişim standı, uçurtma yapım atölyeleri ve jimnastik gösterileriyle renkli anlara sahne olan etkinlik çeşitli ödüllerle son buldu. İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.