DOLAR 32,2097 0.01%
EURO 35,0414 0.07%
ALTIN 2.531,621,25
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatay’ın Yeniden Ayağa Kalkması İçin Projeler Masaya Yatırıldı

Hatay’ın Yeniden Ayağa Kalkması İçin Projeler Masaya Yatırıldı

ABONE OL
26 Ekim 2023 11:49
Hatay’ın Yeniden Ayağa Kalkması İçin Projeler Masaya Yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı öncülüğünde Cumhur İttifakı milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticileri Hatay’ı el birliğiyle ayağa kaldırmak için çalışıyor. 

Daha önce ardı ardına bakanlara ziyaretlerde bulunan Vali Masatlı ve beraberindeki Hatay milletvekilleri son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Vali Mustafa Masatlı’ya AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Antakya İlçe Başkanı Metin Taşçı ve AK Parti geçmiş dönem milletvekili Orhan Karasayar eşlik etti.

Ziyarette yakın zamanda yapımı tamamlanarak 25 aileye teslim edilen köy evleri için Bakan Özhaseki’ye teşekkür eden heyet, Hatay’da yakın zamanda bitirilmesi planlanan köy evleri, imar çalışmaları, kentsel dönüşüm projeleri ve yerinde dönüşüm çalışmaları ile ilgili Bakan Özhaseki’ye brifing vererek fikir alışverişinde bulundu. Hatay lobisinin Vali Masatlı öncülüğünde Hatay’ın ayağa kalkışını hızlandıracağı belirtilirken, Hatay için bu tür ziyaretlerin sıklıkla devam edeceği de ifade edildi. Hatay Valiliği’nden ziyaretle ilgili yapılan açıklamada; “Valimiz Mustafa Masatlı, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki Bey’i ziyaret etti. Ziyarette ilimizdeki imar çalışmaları, kentsel dönüşüm çalışmaları, yerinde dönüşüm çalışmaları, yapımı devam eden TOKİ Konutları ve Köy Evleri projeleri görüşüldü” denildi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.