DOLAR 32,5009 -0.03%
EURO 34,8716 -0.56%
ALTIN 2.438,970,14
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatayspor Volkan Demirel İle Anlaştı

Hatayspor Volkan Demirel İle Anlaştı

ABONE OL
20 Eylül 2022 10:18
Hatayspor Volkan Demirel İle Anlaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Volkan Demirel ile anlaştıklarını söyledi.

Başkan Savaş, Volkan Demirel ile anlaştıklarını Serkan Özbalta’nın resmi olarak ayrılmasının ardından Volkan Demirel ile resmi sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Sezon başında Özbalta ile anlaştıklarını anımsatan Savaş, şunları kaydetti:

“Sonuç itibarıyla ne kadar top sizde olsa da ‘güzel oynadık’ desek de maç sonucu negatif yansıdı. İki gün önce de hocamızla anlaşarak ayrıldık, istifa edecek. Bu kötü gidişi durdurmak adına da yönetimimiz harıl harıl çalıştı. Belli hocalarla görüşme yaptık. Finalinde Volkan Demirel’le el sıkıştık. Serkan Özbalta ile ayrıldıktan sonra Volkan Demirel ile resmi imza atacağız” açıklamasında bulundu.

VOLKAN DEMİREL HAYATSPOR’U İYİ EZBERLEMİŞ

Gerçekleşen toplantıda Volkan Demirel’in Hatayspor’u iyi analiz ettiğini, ezberlediğini ve iyi şekilde takip ettiğini söyleyen Savaş, hocada karar kılınmasında bu etkenlerin etkili olduğunu vurguladı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.