DOLAR 32,4837 0.06%
EURO 34,8876 0.09%
ALTIN 2.435,730,04
BITCOIN 20609350,48%
Hatay
20°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

HATODER’de Yetkin Güven Tazeledi

HATODER’de Yetkin Güven Tazeledi

ABONE OL
16 Nisan 2024 14:12
HATODER’de Yetkin Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği 5.olağan genel kurulu Şah Kral Restaurant’ta  üyelerin tamamının katılımı ile gerçekleşirken yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan mevcut başkan Hasan Yetkin güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Olağan genel kurul Dr.Gönül Oktay (Divan Kurulu Başkanı),Salih Kasımoğlu (üye) ve Nahil Perdi’den  (üye) oluşan geçici divan kurulunun oluşturulmasının ardından aziz şehitlerimiz,Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız , hayata gözlerini yuman Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği üyeleri ile geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yönetim kurulu üyesi Esen Vural  ve Onursal Başkan merhum Burhan Kerimoğlu anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildiğinde tek liste ile seçime giden Hasan Yetkin ve yönetim Kurulu tüm üyelerin oylarını alarak Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği yeni yönetimine seçildiler. Görev dağılımı yapılan Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu Hasan YETKİN (Başkan),Ahmet YETKİN (Başkan Yardımcısı),Hüseyin YILMAZ (Genel Sekreter),Remzi AYDINLI (Sayman) ve Yusuf TESKİ (Üye).

Tüm üyelerin oyları ile Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği Başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Hasan Yetkin konuşmasında:” Derneğimiz 5. Olağan Genel Kurulu sonrası beni yeniden yönetim kurulu başkanlığına layık gören tüm Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği üyelerine ve gönlü bizimle olan tüm camia temsilcilerimize teşekkür ederim. Yeni dönemde yönetim kurulumuz ile birlikte Derneğimizi hem yerel hem de ulusal platformlarda tüm gönüllülüğümüz ile daha etkin bir şekilde temsil edeceğiz. Talasemi ve Orak hücrede yaşanacak tüm yeni gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Yönetime seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

Başkan Hasan Yetkin ve yönetim kurulu üyelerinin tebrikleri kabulünün ardından Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği 5.olağan genel kurulu katılımcılar için hazırlanan yemek ikramı ile son buldu. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.