DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hatsu’yu İşlevsiz Bırakmak İstiyorlar

Hatsu’yu İşlevsiz Bırakmak İstiyorlar

ABONE OL
30 Haziran 2022 15:19
Hatsu’yu İşlevsiz Bırakmak İstiyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HBB meclis oturumunda ve HATSU Meclis oturumda bazı maddelere Cumhur ittifakı tarafından ret verilmesini yorumlayan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Amaç Hatsu’yu işlevsiz bırakmak dedi.

CHP’lu Şahin’in konuyla alakalı açıklaması şöyle: “Hatay Büyükşehir Belediyesi iş ve işlemleri sürekli Sayıştay tarafından denetleniyor. Sayıştay raporlarında; ‘İdare yönetimince maliyet değerlerine dayalı bir çalışma yapılarak HATSU Genel Kuruluna sunulmasına karşın Genel Kurulun tarife belirleme görevini, mevzuatta öngörülen hesaplamalara dayanmaksızın yetkisiz olarak kullandığı tespit edilmiştir.’ denilmekte.

Sayıştay, ‘hizmetlerin verimli bir şekilde sürdürülebilmesi, daha kaliteli ve etkin bir şekilde hizmet sağlanabilmesi için tarife ücretlerinin mevzuat hükümlerine uygun olması zorunludur’ diyor. Tüm bunlara rağmen AKP ve MHP’li meclis üyeleri tarafından HATSU batırılmak isteniyor. Hatay zarara uğratılmak isteniyor. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.