DOLAR 32,5308 0.15%
EURO 34,7620 -0.17%
ALTIN 2.486,270,99
BITCOIN 20661324,66%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
HBB Başkanı Savaş’a Kırıkhan’da Büyük İlgi

HBB Başkanı Savaş’a Kırıkhan’da Büyük İlgi

ABONE OL
4 Ağustos 2022 15:36
HBB Başkanı Savaş’a Kırıkhan’da Büyük İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkhan ilçesinde üretici, esnaf, zanaatkâr, sanatkâr, eğitimciler ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Gültepe, Karakışla ve Kurtlusoğuksu mahallelerinde hemşehrilerine konuk olan Savaş’a ilgi büyüktü.

Burada geçimini tarımdan sağlayan çiftçilerle bir araya gelen Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınma çalışmalarından bahsetti.

Proje kapsamında üretilen organomineral gübrenin Hataylı üreticiler arasında kullanılmaya başladığını belirten Savaş, piyasadaki gübrelerden daha ucuza mal edilen gübrenin olumlu dönüş aldıklarını söyledi.

Kırıkhanlı çiftçiler, gübreyi kullanan arkadaşlarının tavsiyesi üzerine kendi mahsullerinde de HBB’nin organomineral gübresini kullanacaklarını söyledi.

Savaş, ilçedeki ziyaretlerine esnaf, sanatkâr ve zanaatkârlarla devam etti. Esnafların talep, beklenti ve sorunlarını dinleyen Lütfü Savaş’ın bir sonraki durağı HBB’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları incelemek oldu.

Erler Caddesi, eski Ceviz Yokuşu mevkiinde devam eden altyapı ve asfaltlama çalışmaları ile yapımı tamamlanmak üzere olan Delibekirli Çayı Parkı’nda incelemelerde bulunan Savaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.