DOLAR 32,1905 -0.13%
EURO 34,9857 -0.14%
ALTIN 2.526,921,06
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HESOB’tan Vali Masatlı’ya Ziyaret

HESOB’tan Vali Masatlı’ya Ziyaret

ABONE OL
14 Temmuz 2023 10:36
HESOB’tan Vali Masatlı’ya Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hatay Valisi Mustafa Masatlı’yı ziyaret etti.

ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRECEĞİZ

Ziyarette Hatay’ın genel durumu ile ilgili bilgi veren başkan Aziz Yılmaz ” tarihinde 7 defa yıkılıp yok olan Hatay’ın nasıl yeniden ayağa kalktığına bütün dünya ile birlikte tarih de şahit olmuştur. İnancımız odur ki 6 Şubat depreminde büyük felaketi yaşayan Hatay’ımızın devlet ve millet olarak hep birlikte en kısa süre içerisinde yeniden ayağa kalkacağımızda inancımız tamdır. Devletimizin ve milletimizin destekleri ve STK temsilcileri olarak bizlerinde gayretleri ile elimizden gelen ne var ise üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirerek, medeniyetler beşiği ilimizi en kısa sürede ayağa kaldırıp yeni bir tarih yazacağımıza yürekten inanıyorum. Bu vesile ile nazik misafirperverliğin’ den dolayı Sayın Valimize teşekkür ederim. Devletimiz ve Milletimiz Var Olsun” dedi.

İLİMİZİN TEKRAR AYAĞA KALKMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Ziyaret esnasında Vali Masatlı da yaptığı değerlendirme ve açıklamada “Esnaf ve Sanatkarlarımız yararına olacak her türlü sorun ve çözümleri konusunda her daim destek olacağız. İlimizin tekrar ayağa kalkması için elimden gelen bütün desteği esirgemeyeceğim. Siz değerli STK temsilcilerimiz ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri, tüm Hatay halkı ve devlet olarak bizler de hep birlikte el ele medeniyetler şehri Hatay’ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağımıza yürekten inanıyorum” dedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.