DOLAR 32,3820 -0.36%
EURO 34,7957 -0.15%
ALTIN 2.394,34-1,16
BITCOIN %
Hatay
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMKÜ ve TÜBİTAK’tan 2237 A Projesi

HMKÜ ve TÜBİTAK’tan 2237 A Projesi

ABONE OL
12 Mart 2024 14:14
HMKÜ ve TÜBİTAK’tan 2237 A Projesi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ve TÜBİTAK işbirliği ile çevrim içi olarak zoom üzerinden 3 gün süren “Afet Dönemlerinde Etkili İletişimin önemi üzerine Halkla İliskiler Ögrencilerinin Farkındalık Düzeyinin Artırılması” projesi gerçekleştirildi.

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Nil Çokluk’un gerçekleştirdiği projenin temel içeriğinde afet iletişimi, etkili iletişim, afet sırasında etkili liderlik, afet yönetimi ve çok kültürlülük, afet döneminde medya ilişkileri afet sırasında kampanya ve proje yönetimi, afet dönemlerinde işbirliği ve koordinasyon, afet sırasında insan kaynakları yönetimi konularına yer verildi.

Farklı üniversitelerden Halkla ilişkiler, 2. 3. 4. sınıf, lisans ve önlisans öğrencilerinin katılım gösterdiği projede ülkemizin farklı üniversitelerinden birbirinden değerli ve kendi alanında onlarca çalışmalar gerçekleştiren Prof. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydinalp – Gelişim Üniv, Prof. Dr. Münire Arzu İçağasıoğlu Çoban- Başkent Üniv, Doç. Dr. Sezgin Savaş – Gelişim Ünv, Doç. Dr. Nil Çokluk – HMKU, Dr. Öğretim Üyesi Abdulkadir Büyükbingöl- Gelişim Ünv, Dr. Öğretim Üyesi Taylan Maral – Gelişim Ünv, Dr. Öğretim Üyesi Özgün Arda Kuş – Üsküdar Ünv, ve Dr. Nurgül Saydaş- Düzce Ünv. Eğitmen oldu ve bilgilerini öğrencilere aktararak önemli ve yaralı bir çalışmaya imza attı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.