DOLAR 32,5611 0.25%
EURO 34,7794 0.01%
ALTIN 2.491,270,29
BITCOIN 20682083,93%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
9 Şubat 2022 11:30
İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarının katılımıyla “İl Koordinasyon ve Değerlendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Tayfur Sökmen Toplantı Salonunda gerçekleşen ve İlimizin yönetim, ekonomi, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık gibi birçok konuya değinilen toplantıda hizmetlerin koordineli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Toplantıda Vali Doğan, “Değerli meslektaşlarım, bizler zaman mefhumu gözetmeden halkın refahını sağlamakla mükellefiz ve her zaman bu anlayışla çalışmamız gerekmektedir. Devleti yaşat ki insan yaşasın anlayışıyla vatandaşlarımızın dile getirdiği sorun ve talepleri hususunda çözüm odaklı olarak gerekli hassasiyet göstermeliyiz” dedi. Vali Doğan, ilçelerin genel durumuyla ilgili İlçe Kaymakamlarından bilgi aldı. Toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Erhan Günay, Orhan Aktürk, Yusuf İzci, Onur Şan ve İlçe Kaymakamları katıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.