DOLAR 32,5874 0.3%
EURO 35,0502 0.2%
ALTIN 2.459,590,97
BITCOIN %
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmalatçılara Uygun Fiyatlı Şeker Dağıtıldı

İmalatçılara Uygun Fiyatlı Şeker Dağıtıldı

ABONE OL
30 Haziran 2022 15:41
İmalatçılara Uygun Fiyatlı Şeker Dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi olan tatlı ve pasta imalatçılarına fabrika satış fiyatından şeker temin ederek imalat girdilerini azalttı. Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı’nın özel sebeplerle şehir dışında olması nedeniyle Oda Başkanlığına vekalet eden Hamza Çankır, Konya’dan 26 ton şeker temin ederek odaya kayıtlı üyelerine uygun fiyatla şeker dağıttı.

Her Şey Dörtyol İçin

Şeker dağıtımında bir açıklama yapan Dörtyol Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Hamza Çankır; “Son zamanlarda tatlı ve pasta imalatı yapan odamıza kayıtlı üyelerimiz, üretimlerinin temel ham maddesi olan şeker temininde zorluklar yaşadıklarını ifade etmektelerdi. Piyasalarda toptan şeker bulmak zorlaşınca imalat yapan esnaflarımız perakendeden çok yüksek rakamlarla şeker alıyordu. Bu da girdi maliyetlerini oldukça yükseltiyor, üyelerimizi ürettikleri ürünlerden kar edemez hale getiriyordu. Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın Yönetim Kurulunda ortak bir karar alarak imalatçılarımıza ihtiyaçlarını belertmeleri çağrısını yaptık. 26 ton şeker ihtiyacını üyelerimizin talepleri doğrultusunda belirleyerek Konya’dan fabrika fiyatıyla temin ettik. Bu gün itibari ile elimizdeki talep listesine göre şekerleri tatlı ve pasta imalatçılarımıza dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Her şey Dörtyol için” dedi.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.