DOLAR 32,4837 0.06%
EURO 34,8876 0.09%
ALTIN 2.435,730,04
BITCOIN 20609350,48%
Hatay
20°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

İskenderun Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

İskenderun Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

ABONE OL
16 Nisan 2024 14:06
İskenderun Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimleri sonucunda göreve seçilen İskenderun Belediye Meclisi, gündemine aldığı konuları görüşmek üzere ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez Başkanlığında Belediyesi Kültür Sarayında bir araya gelen yeni dönem Belediye Meclisi gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez önlerinde 5 yıllık bir sürecin bulunduğunu belirterek “Bu süreçte memleketimize hep birlikte hizmet edeceğiz. Seçim sürecini geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte İskenderun için birlikte çalışacağız. Bu mecliste İskenderun’umuzun yararına kararlar alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İskenderun’umuzu kalkındırmak ve daha ileriye götürebilmek için birlikte güzel hizmetlere imza atacağız. Vatandaşımızın sesine kulak vererek, nerede bir hizmet ihtiyacı var ise, bizler de oraya koşacağız. Meclis üyeliğine seçilmenizden dolayı sizleri kutluyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından meclis gündeminde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.