DOLAR 32,4695 -0.06%
EURO 34,7273 -0.72%
ALTIN 2.434,74-0,04
BITCOIN 2057238-0,92%
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Hatay Günleri Start Aldı

İstanbul’da Hatay Günleri Start Aldı

ABONE OL
23 Eylül 2022 14:07
İstanbul’da Hatay Günleri Start Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da faaliyet gösteren Hatay Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Günleri” etkinliği hava muhalefetine rağmen görkemli bir tören ve katılımla gerçekleşti.

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı’nda Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Yılmazer ve Yönetim Kurulu öncülüğünde düzenlenen “İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Günleri” etkinliğine Hatay Vali Yardımcısı Harun Kaya, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Av. Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve İsmet Tokdemir, MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, STK Başkanları ve Temsilcileri ile çok sayıda İstanbullular katılım gösterdi.

HATAY DÜNYAYA ÖRNEK BİR ŞEHİRDİR

Yoğun katılımın yaşandığı açılış töreninde yapılan konuşmalarda Hatay’ın kültürel değerleri ile birlik beraberliğinin tüm dünyaya örnek olmasının amaçlandığı ve tanıtım faaliyetlerinin devam ettirileceği vurgulandı.

Etkinliğe katılım gösteren protokol üyelerinin konuşmalarının ardından “İstanbul Hatay Kültür ve Gastronomi Günleri” etkinliğinin açılışı kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.