DOLAR 32,1798 -0.01%
EURO 35,0113 0.05%
ALTIN 2.500,01-0,40
BITCOIN %
Hatay
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadın Girişimciler Toplantısı Gerçekleştirildi

Kadın Girişimciler Toplantısı Gerçekleştirildi

ABONE OL
1 Mayıs 2024 11:19
Kadın Girişimciler Toplantısı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın kadın girişimcilere destek veren kuruluşu TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu, düzenlediği aylık olağan toplantısını İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya, İskenderun Teknik Üniversitesi öğretim Görevlisi Doç. Dr. Aytemis Depci de katılarak, üniversitede kurulan Kadın Girişimci Topluluğu ile yapılacak olan projeler ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kadın kooperatifleri ve kadın girişimciler adına yapılacak projelerin hızlandırılması için atılacak adımların planlandığı toplantıda, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, katılım ve desteklerinden dolayı Depci’ye, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a, Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez’e ve toplantıya katılan kurul üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ugutmen, kadın girişimciliğin desteklenmesi ve güçlendirilmesi için yapılan çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Zeynep Yüksek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.