DOLAR 32,4342 -0.07%
EURO 34,8609 0.23%
ALTIN 2.432,66-0,23
BITCOIN 2035420-1,82%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karsu’nun Annesinden El İşi Eğitimi

Karsu’nun Annesinden El İşi Eğitimi

ABONE OL
16 Nisan 2024 14:15
Karsu’nun Annesinden El İşi Eğitimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay-Altınözü’nden gelen bir hemşehrimiz, dünya çapında tanınan müzisyen Karsu’nun annesi olan Birgül Hanım, Antakya-Serinyol’da bölgedeki kadınlara el işi konusundaki becerilerini paylaşıyor. Birgül Hanım, el işi deneyimlerini ve ustalığını Serinyol’daki kadın eğitim kursunda diğer kadınlarla paylaşıyor.

Bu güzel girişim, Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un eşi Meltem Güzelmansur’un önderliğinde gerçekleşmiş. Bayramda Serinyol’da kadınlara yönelik düzenlenen bu eğitim çalışması, hem yerel kadınları desteklemek hem de el sanatlarının yaşatılmasına katkı sağlamak amacıyla yapılmış. Meltem Güzelmansur, etkinliği, Serinyol Elele Dayanışma Derneği’nin yerleşkesinde vatandaşlarla bayramlaşarak gerçekleştirmiş. Bu güzel etkinlikte, depremden bu yana kadınların ürettikleri el emeği çantaları da sergilenmiş. Ayrıca, Karsu’nun annesi Birgül Hanım da el işi tecrübelerini paylaşarak etkinliğe katkı sağlamış. Bu tür etkinlikler, toplumda dayanışma ve el emeği kültürünün yaşatılması açısından son derece değerlidir. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.