DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Hatay
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaymakam Sert, Sofular-2 Depremzede Köy Evleri’ni İnceledi

Kaymakam Sert, Sofular-2 Depremzede Köy Evleri’ni İnceledi

ABONE OL
25 Nisan 2024 10:43
Kaymakam Sert, Sofular-2 Depremzede Köy Evleri’ni İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, ilçeye bağlı Sofular Mahallesi’nde devam eden Sofular-2 Depremzede Köy Evleri’nin yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Depremin etkisiyle zarar gören ve yeni evlere ihtiyaç duyan vatandaşların yaşamlarını yeniden kurmalarına yardımcı olmak amacıyla başlatılan bu proje kapsamında yapımı hızla ilerleyen köy evlerinin inşaat sürecini yakından takip etti.

Kaymakam Sert, yaptığı açıklamada, “Depremin yaralarını sarmaya devam ediyoruz.” diyerek, afetzedelerin mağduriyetlerini gidermek ve hayatlarını normale döndürebilmeleri için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Sofular-2 Depremzede Köy Evleri’nin yapımıyla birlikte, depremzedelerin daha sağlam ve güvenli konutlara kavuşacağını ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Yapılan bu tür sosyal projelerle, depremzede vatandaşların yeniden toparlanması ve normal hayata dönmesi hedefleniyor. Altınözü Kaymakamlığı’nın yürüttüğü bu çalışmalar, deprem sonrası ortaya çıkan acil ihtiyaçların karşılanması ve vatandaşların yaşam standartlarının yükseltilmesi açısından büyük önem taşıyor. İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.