DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kızılay Hatay Şubesine Büyük Ödül

Kızılay Hatay Şubesine Büyük Ödül

ABONE OL
4 Aralık 2023 14:17
Kızılay Hatay Şubesine Büyük Ödül
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay tarafından ulusal ve uluslararası alanda gönüllülük kültürünün bir toplum değeri olarak yaygınlaştırılması için iyilik hikâyelerinin ortaya çıkarmak, ödüllendirmek ve toplumla buluşturmak adına Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri” sahiplerini buldu.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından gecesini gündüzüne katarak çalışan vatandaşlara hizmet veren Kızılay Hatay şubesi gönüllü ve personelleri Gönüllülük kategorisinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ödüle layık görüldü. İl Merkez şubeleri arasında Gönüllük ödülünü Kızılay Hatay Şubesi adına Şube Başkanı Kudret Özbakış teslim aldı. Kızılay Hatay Şubesi adına açıklama yapan Özbakış, “Afette görev almış gönüllülerin insanları bir an olsun yalnız bırakmadığını vurgulayarak depremden sonra acılarını unutarak diğer insanlara yardıma koşan ve depremin yaralarını sarmaya çalışan Hatay’daki tüm gönüllü kardeşlerimize bu başarıdan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.