DOLAR 32,2497 -0.04%
EURO 34,6894 -0.1%
ALTIN 2.402,140,09
BITCOIN %
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kur’an Kursları Yılsonu Kapanış Programına Yoğun İlgi

Kur’an Kursları Yılsonu Kapanış Programına Yoğun İlgi

ABONE OL
26 Mayıs 2022 16:02
Kur’an Kursları Yılsonu Kapanış Programına Yoğun İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Müftülüğü ve Antakya İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursları yılsonu kapanış programı yoğun ilgi ile gerçekleştirildi.

4-6 Yaş Kur’an Kursları yılsonu kapanış programına Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcıları Murat Akçay ile Nazife Sağlamoğlu, Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Kur’an Kursu Öğreticileri, din görevleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Antakya Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen program, öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda açış konuşmasını yapan Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman; Başta İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili olmak üzere, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencileri, öğreticileri ve velileri tebrik etti.

BİLGİLİ: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda selamlama konuşması yapan Hatay İl Müftüsü Bilgili de konuşmasında; “Antakya İlçe Müftümüz ile öğreticilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi, öğreticilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Program; öğrencilerin söylediği ilahiler, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, okumuş oldukları şiir, dua, hadis ve surelerle devam etti.

TRT sanatçısı Hüseyin Goncagül ve ekibinin hazırlamış olduğu çocuk şenliği ile program sona erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.