DOLAR 32,3403 0.18%
EURO 34,8453 -0.08%
ALTIN 2.446,170,09
BITCOIN %
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MKÜ’de Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi

MKÜ’de Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi

ABONE OL
28 Nisan 2024 12:32
MKÜ’de Üniforma Giyme Töreni Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Acil Yardım ve Afet Yardımı Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Hemşirelik bölümünde öğrenim gören birinci sınıf öğrencileri için Üniforma giyme töreni düzenlendi.

Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı özverili çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, programına gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği konuşmada sağlık çalışanlarının önemine değinen MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can: “Gerek deprem gerekse pandemi döneminde sağlık hizmeti sunan mesleklerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Sağlık çalışanlarımız büyük bir özveriyle çalışarak birçok hayatı kurtardılar. Onların fedakârlıkları ve cesaretleri, toplumun sağlığını korumak için verdikleri mücadele takdire şayan. Onlar, bu zorlu dönemde gerçek kahramanlar olarak öne çıktılar. Bugün giyeceğiniz beyaz önlüklere, temizliğin ve saflığın ifadesi olan bembeyaz olarak yaşamlarınız boyunca leke sürdürmeyeceğinize yürekten inanıyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından üniforma giyme törenini geçildi. Acil Yardım ve Afet Yardımı Bölümü öğrencilerine üniformaları MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersin Can, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine Prof. Dr. Asena Çiğdem Doğramacı tarafında giydirilirken, Hemşirelik Bölümü öğrencilerine kartları Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İpek Köse Tosunöz tarafından takıldı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.