DOLAR 32,2227 0.05%
EURO 35,1351 0.12%
ALTIN 2.502,170,09
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öntürk’ten Önce Baro Sonra Esnaf Ziyareti

Öntürk’ten Önce Baro Sonra Esnaf Ziyareti

ABONE OL
21 Şubat 2024 10:05
Öntürk’ten Önce Baro Sonra Esnaf Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Başkan adayı Mehmet Öntürk Seçim çalışmalarına gerçekleştirdiği ziyaretler ile devam ediyor.

Ak Parti’nin HBB adayı Mehmet Öntürk, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Hatay Barosunu ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarete dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Öntürk “Hukukun üstünlüğünü her daim savunarak, adaleti eksiksiz tesis ederek, hep birlikte şehrimiz için çalışacağız.” mesajını verdi. Seçim kampanyası süresince esnafla da sık sık bir araya gelen Öntürk’ün bir sonraki adresi ise Türkiye Yüzyılı esnaf çarşısı oldu. Gerçekleşen bu ziyarete dair de sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Öntürk her daim esnafın yanında olacağı vurgusunu yaparak “İlk günden bu yana olduğu gibi, her daim esnafımızın yanında olacağız. Her birini kısa zamanda dükkanına, sitesine, iş yerine kavuşturacağız…” ifadelerini kullandı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.