DOLAR 32,4593 -0.04%
EURO 34,9052 0.26%
ALTIN 2.443,380,21
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Otomobil Devrilerek Yan Yattı

Otomobil Devrilerek Yan Yattı

ABONE OL
14 Nisan 2024 11:47
Otomobil Devrilerek Yan Yattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun ilçesi Piri Reis mahallesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil devrilerek yan yattı. Bu kazayı her iki araç içerisindekiler de yara almadan atlattı.

Edinilen bilgilere göre kaza dün gece saatlerinde Piri Reis Mahallesi Şehit Mithat Soylu Caddesinde dört yol ağızı kavşakta meydana geldi. Farklı noktalardan kavşağa aynı anda giriş yapan iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobiller çarpışmanın etkisiyle her biri farklı yönlere savruldu, biri de devrilerek yan yattı. Bayram arifesinde yaşanan ve büyük bir gürültüye neden olan kazada korkulan olmadı, her iki araçtakilerin Allah yüzerine baktı. Mahalleli iki aracın yanına yardıma koştu ve kazada şans eseri yaralananın olmadığı belirlendi.

Bu arada bir otomobilin yan yattığı kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kimsenin yara almadığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.