DOLAR 32,3335 -0.13%
EURO 34,8719 0.14%
ALTIN 2.388,90-0,32
BITCOIN %
Hatay
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pamukkale Üniversitesinden Hatay’a Uzanan Sevgi Eli

Pamukkale Üniversitesinden Hatay’a Uzanan Sevgi Eli

ABONE OL
22 Nisan 2024 16:38
Pamukkale Üniversitesinden Hatay’a Uzanan Sevgi Eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asrın felaketinden etkilenen Hatay’daki depremzede çocuklara destek amacıyla Hatay’a gelen Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) duygusal bir etkinliğe imza attı. Samandağ ilçesinde depremden etkilenen çocuklar için üniversite toplulukları stant açtı. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı on binlerce çocuğun eğleneceği festival alanı oluşturuldu.

ÇOCUKLAR PAÜ İLE GÜLÜMSEDİ

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Alternatif Genç Topluluğu ve Çağın Hukukçuları Topluluğu öğrencileri, Asrın Felaketinden etkilenen çocuklar için Hatay’ın Samandağ ilçesinde “PAÜ ile Gülümse” Festivali düzenledi.

Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kahan Onur Arslan Koordinatörlüğünde düzenlenen festivale Samandağ İlçe Milli Eğitim müdürü Erdem Yaşar ve Şube Müdürü Zülale Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kahan Onur Arslan, PAÜ Çağın Hukukçuları Topluluğu ve PAÜ Alternatif Genç Topluluğu öğrencileri, Denizli’den gelen gönüllüler ve vatandaşlar ile onbinlerce depremzede çocuk ve vatandaş katılım gösterdi.

İYİLİK MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi ve bayramlarını doyasıya kutlamaları için Samanda ilçesinde yoğun çaba sarf eden ekibe vatandaşlar da ayrıca teşekkür etti.

Kutlamalar için bölgede yaşayan yaklaşık on bin öğrenciyi ağırlayacak bir alan oluşturuldu. Festival alanına çocukların eğlenceli zaman geçirmesi için içinde çeşitli oyun alanlarının bulunduğu bir oyun istasyonu kurulurken, Festival alanında ayrıca, tiyatro gösterileri de yapıldı. PAÜ Hukuk Fakültesi ile Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından tahsis edilen askeri gemi ile çocuklara “Mavi Tur” da düzenleneceği belirtildi. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.