DOLAR 32,4867 0.11%
EURO 34,7869 0.17%
ALTIN 2.491,601,20
BITCOIN 2029647-0,60%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Piyade Er Yusuf Sofioğlu Şehit Oldu

Piyade Er Yusuf Sofioğlu Şehit Oldu

ABONE OL
3 Ağustos 2022 12:46
Piyade Er Yusuf Sofioğlu Şehit Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Savunma Bakanlığı, Hatay sınırında araç kazası sonucu yaralanan Piyade Er Yusuf Sofioğlu’nun, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Hatay’ın Altınözü ilçesi sınırında, 29 Temmuz 2022’de araç kazası sonucu yaralanan Sofioğlu’nun hastaneye sevk edildiği belirtildi.

Sofioğlu’nun müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedilen açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” ifadesine yer verildi.

Şehidin Cenazesi Törenle Diyarbakır’a Uğurlandı

Şehit Piyade Er Yusuf Sofioğlu’nun cenazesi, törenle memleketi Diyarbakır’a uğurlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 29 Temmuz’da araç kazasında yaralandıktan sonra tedavi amaçlı kaldırıldığı hastanede şehit düşen Sofioğlu için Hatay Havalimanı’nda uğurlama töreni düzenlendi.

Törenin ardından Sofioğlu’nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, Diyarbakır’a uğurlandı.

Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Gürak ve kent protokolü katıldı. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.