DOLAR 32,2057 -0.01%
EURO 35,0258 -0.01%
ALTIN 2.517,550,69
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

03:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Depci Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Rektör Depci Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

ABONE OL
6 Ekim 2023 10:12
Rektör Depci Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 4 Ekim Çarşamba günü basın mensuplarıyla bir araya gelen Rektör Depci’ye öğretim üyeleri  eşlik etti.

İSTE Senato Toplantı Salonunda İSTE’ye ve yeni eğitim öğretim yılına ilişkin bilgileri ilk ağızdan basın mensuplarıyla paylaşan Rektör Depci: “siz güzide basın mensupları ile bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duydum. Her zaman ve her şartta basın etik ilkelerine riayet ederek özverili olarak çalışmaya devam ettiğiniz için hem şahsım ve üniversitem hem de halkımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizin emeklerine ve ziyaretiniz için ayaklarınıza sağlık. Tüm çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.