DOLAR 32,2075 0%
EURO 35,0301 0.03%
ALTIN 2.522,440,88
BITCOIN %
Hatay
16°

AÇIK

03:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Depci’ye Teşekkür Ziyareti

Rektör Depci’ye Teşekkür Ziyareti

ABONE OL
8 Ekim 2023 10:20
Rektör Depci’ye Teşekkür Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, TİMBİR Kurucusu ve Danışma Kurulu Üyesi Veysel Cıncık ve Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni ve TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkan Vekili Av. Cüneyd Altıparmak, TİMBİR Kurucusu ve Danışma Kurulu Üyesi Veysel Cıncık ve Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni ve TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Aksan, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Deprem zamanında ve sonrasında gösterdiği gayret ve bölgeye hizmetleri, İskenderun’u bırakmayarak her an her konuda destek olmak için gece gündüz uyumadan çalışan Rektör Depci’ye teşekkür eden TİMBİR Heyeti 4 Ekim Çarşamba günü İSTE Rektörlük Makamında ağırlandı. Ziyaret bölgenin deprem sonrası kalkınması için neler yapılabileceği ile ilgili istişare edilmesiyle sohbet ortamında geçti.

TİMBİR Genel Başkanı Vekili Altıparmak ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Depci “yaptıklarımızı takdir görmek için değil vatanımıza milletimize hizmet için yaptık. Zorlu şartlarda devletimizin yanında olmak, halkımıza hizmet etmek her zaman olduğu gibi bizim için şereftir. Ne mutlu bize ki yaptıklarımız görülmüş, anlaşılmış” değerlendirmesinde bulundu. Ziyaret TİMBİR Heyetinin Rektör Depci’ye plaket takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP