DOLAR 32,3625 -0.08%
EURO 34,8730 0.15%
ALTIN 2.389,70-0,28
BITCOIN %
Hatay
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Eren’e Anlamlı Ziyaret

Rektör Eren’e Anlamlı Ziyaret

ABONE OL
23 Nisan 2024 10:24
Rektör Eren’e Anlamlı Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı kampüste ağırladı.

Ziyarette Rektör Eren, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Türkdoğan’a yaşanan deprem felaketinin ardından üniversitenin nasıl bir toparlanma süreci izlediğini anlattı.

Eğitim-öğretim faaliyetlerinin hızla normale dönmesi, kampüsün fiziki yapısının güçlendirilmesi ve şehrin yeniden inşa sürecine katkıda bulunma çabaları detaylarıyla paylaşıldı.

Rektör Eren, “Deprem sonrası karşılaştığımız zorlukları aşma konusunda gösterdiğimiz çabaları ve elde ettiğimiz başarıları diğer kurumlarla paylaşmak ortak bir bilinç oluşturmak adına büyük önem taşıyor” dedi. Eren, karşılıklı hediye takdiminin ardından Rektör Türkdoğan’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkürlerini iletti. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.