DOLAR 32,5702 0.25%
EURO 34,9692 -0.04%
ALTIN 2.444,000,33
BITCOIN %
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Şairlerden Şiir Ziyafeti

Şairlerden Şiir Ziyafeti

ABONE OL
24 Mart 2022 08:59
Şairlerden Şiir Ziyafeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

21 Mart Dünya Şiir Günü nedeniyle Türkiye Yazarlar Sendikası Antakya Temsilciliği ve Aalen Antakya Kültür Derneği’nce Şiir ve müzik dinletisi düzenlendi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) binasında gerçekleşen dinletiye CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS) Hatay Temsilcisi Mehmet Karasu, şairler ve konuklar katıldı.

Hikmet Güzel ve Sevim Eskiocak’ın sunum yaptığı Şiir ve müzik dinletisi Ferhat İşlet’in “Şiir kimliğimdir” adlı görsel sunumla programa başlandı. Daha sonra Çağla Karasu tarafından 21 Mart Dünya Şiir günü bildirisi okundu. Etkinlik Yağmur Bilmez ve Süleyman Küçükrecep tarafından verilen müzik dinletisi ile devam edildi. Program şairler; Zengira Kılınç, Ferhat Zidani, Mehmet Düşer, Süha Kıyak, Neslihan Kanuncu Seçkin, Yaşar Uğurlu, Sabahattin Günay, Mehmet Öksüz, Hikmet Güzelkokar, H. İbrahim Yıldız, Sibel Bilek, Mithat Öztürk, Acibe Sıkar ve Retibe Olgun’un birbirinden güzel şiirlerini seslendirmesiyle son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.