DOLAR 32,2605 0%
EURO 34,6963 -0.06%
ALTIN 2.403,010,13
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

16:22

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Samandağ-Antakya Çevre Yolu Bitirilmiyor

Samandağ-Antakya Çevre Yolu Bitirilmiyor

ABONE OL
18 Haziran 2022 11:53
Samandağ-Antakya Çevre Yolu Bitirilmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Millet Vekili Mehmet Güzelmansur TBMM de gündem dışı söz alarak , “Samandağ-Antakya Çevre Yolu bitirilmiyor.” Dedi.

“Samandağ mavisiyle, yeşiliyle, muhteşem doğasıyla ülkemizin en güzide ilçelerinden biridir. İktidarın vurdumduymazlığı bu ilçemizde ölümcül sorunlara yol açıyor. Samandağ-Antakya Çevre Yolu bitirilmiyor. Mevcutta kullanılan ve Karayolları uhdesinde olan Antakya-Samandağ yolu, âdeta ölüm yolu hâline geldi. Birçok okulun olduğu bu yolda ne yaya geçidi var ne üst geçit. Yol şerit çizgileri dahi yok. Samandağ denizindeki dip akıntıları da her yıl onlar insanımızın hayatını kaybetmesine neden oluyor. Dalgakıran yaparak canları korumak varken Hatay, burada, yine görmezden geliniyor. Daha fazla ailenin yüreğine ateş düşmeden bu ölüm saçan 2 sorunun çözülmesini istiyoruz. Aksi takdirde iktidar buradaki ölümlerin sorumlusu olmaya devam edecek. Hatay bunun hesabını sandıkta soracak.” diye konuştu. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.