DOLAR 32,4839 -0.07%
EURO 34,8813 0.05%
ALTIN 2.420,69-0,04
BITCOIN %
Hatay
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Samet Aybaba Diplomasını Aldı

Samet Aybaba Diplomasını Aldı

ABONE OL
6 Haziran 2022 11:15
Samet Aybaba Diplomasını Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) eğitimini tamamlayan Samet Aybaba diplomasını Rektör Prof. Dr. Tolga Depci’denaldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programını başarı ile tamamlayan teknik direktörSamet Aybaba diplomasını İSTE RektörüProf. Dr. Tolga Depci’den aldı.

Futbola İskenderunspor’da başlayan, uzun yıllar Beşiktaş’ta forma giyen ve 1993-1994sezonundan bu yana çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapan Aybaba, spordaki başarısının yanında akademik alanda dabaşarılı olarak mezun oldu.

SAMET AYBABA’YI İSTE’DEN MEZUN ETMEK BİZİM İÇİN MUTLULUKTUR

Samet Aybaba’ya diplomasını takdim eden İSTE RektörüProf. Dr. Tolga Depci, “Türk futbolunun önemli isimlerinden Samet Aybaba’yı İSTE’den mezun etmek bizim için mutluluktur. Kendisi, eğitimini başarıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazanmış, futbol kariyerine başladığı İskenderun’unyükselen değeri İSTE Ailesinin bir ferdi olmuştur. Samet Aybaba’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.