DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20773841,96%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sarıseki Çayının Durumu İçler Acısı!

Sarıseki Çayının Durumu İçler Acısı!

ABONE OL
3 Ağustos 2022 12:54
Sarıseki Çayının Durumu İçler Acısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara, ilçeye bağlı Sarıseki Mahallesinde çaya akan kirli atık suya işaret ederek ilgili kurumdan inceleme yapılması ve gerekli müeyyidelerin uygulanmasını istedi.

İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara çevre kirliliğini sosyal medya hesabından kendisine gönderilen ve paylaştığı fotoğraf ile videonun altına yaptığı yorumunda “Tarafımıza iletilen bu videolara konu olan kirlilik ile ilgili işlemlerin ilgili kurumlara tarafından incelenmesinin yapılarak gerekli müeyyideler uygulanmalıdır” dedi.

Hatay’ın İskenderun İlçesi Sarıseki mahallesindeki Sarıseki çayında kirlilik ciddi anlamda olduğunu vurguladığı paylaşımında Çevre Koruma Derneği Başkanı Nermin Yıldırım Kara şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetlere konu, görüntülerde de görüldüğü üzere insan ve canlı yaşamı için tehlike saçan bu durumdan ilgili kurumların gerekli işlemleri tapmasını talep ediyoruz. Sarıseki çayı yakınında bulunan gübre fabrikalarının ve işletmelerin denetlenmesini ve yasal mevzuatlara uygunluğu değilse gerekli işlemlerin başlatılmasını talep ederiz…”

Nebihe Mazmanoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.