DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22330731,74%
Hatay
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seçimin Galibi, Hamurcu

Seçimin Galibi, Hamurcu

ABONE OL
13 Eylül 2022 13:54
Seçimin Galibi, Hamurcu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Veteriner Hekimler Odasının 16. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üç listenin yarıştığı seçimde zafer mevcut başkan Yahya Hamurcu’nun oldu. Seçimde Yahya Hamurcu 167, Nizamettin İmseytoğlu 74 ve Derviş Yıldız 16 oy aldı.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Yeniden başkanlığa seçilen Hatay Veteriner Hekimler Odası Bakanı Yahya Hamurcu yaptığı açıklamada, “Hatay Veteriner Hekimler Odasının 16. Olağan Genel Kurulunu yoğun katılımla demokratik ve mesleğimize yakışır şekilde gerçekleştirdik. Bu  seçimde 3 adaylı yarışta almış olduğumuz oylarla bizi onurlandırmış bulunmaktasınız. Şüphesiz ki hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu başarıda payı olan beni daima destekleyen Sevgili Eşim, Çocuklarım,  Ailem, Yönetim Kurulumuz,  Ekip Arkadaşlarımız ve tüm Meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VA

Başkan Hamurcu, “Veteriner Hekimlik Mesleğini tüm değerleri ile koruyup geliştiren; Veteriner Hekimlik meselelerini kendi meselemiz haline getirip Odamızın sesi olmaya çalışan bir yaklaşımla gece gündüz demeden gerek sahalarda gerekse de katıldığımız Mesleki Eğitimlerle daima Veteriner Hekimliği bir adım öteye taşımaya çalıştık. Odamızın sesi olmaya çalışan, birleştirici,  hiçbir meseleye kayıtsız kalmayıp çözüm odaklı yaklaşımlarımız hiç şüphesiz bugün seçimlerinizde takdirle taçlandırılıyormuş. Görevimizi her zaman olduğu gibi gerek meslek etiği gerekse de vicdan pusulamızla ve ilmek ilmek emekle yerine getirmeye devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var, fakat birlikte başardıklarımız muhakkak bir fark yarattı. Hep birlikte kollarımızı sıvayalım ve eskisinden çok daha adanmış bir şekilde yolumuza devam edelim. Hepinize göstermiş olduğunuz takdir için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hamurcu’nun yönetimi şu şekilde oluştu:

Yahya Hamurcu, Berkan Özkaya, Sami Oruç, Ali Hacı Ömeroğlu, Cihan Parlar. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.