DOLAR 32,5647 0.23%
EURO 34,9654 -0.06%
ALTIN 2.446,860,45
BITCOIN 21024930,52%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
SGK Hatay İl Müdürü Bal İTSO’yu Ziyaret Etti

SGK Hatay İl Müdürü Bal İTSO’yu Ziyaret Etti

ABONE OL
19 Mayıs 2022 12:57
SGK Hatay İl Müdürü Bal İTSO’yu Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl 16-22 Mayıs tarihleri arasında 16.cısı kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası  etkinlikleri kapsamında  SGK Hatay İl Müdürü Hamid Bal, SGK İl Müdür yardımcıları Tamer Üstünbaş, Mehmet Ali Bayraktar ve SGK  İskenderun Merkez Müdürü Remziye Evren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret Karşılıklı sohbet ortamında geçti.

Vatandaşların Sosyal Güvenlik vasıtasıyla geleceklerini güvence altına almayı amaçladıklarını belirten  SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Ziyarette yaptığı konuşmasında; “Güçlü bir sosyal Güvenlik Kurumu güçlü bir Türkiye demektir. Pandemi döneminde de hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması ve hizmetlerimizin aksamaması için İl Müdürlüklerimizde tüm çalışma arkadaşlarımız mesai mevhumu gözetmeksizin çalışmıştır. Salgın sürecinde hiçbir vatandaşımızın sağlıktan faydalanmama, tedavi olamama ya da ilaç alamama gibi sorunla karşılaşılmadı. Ülkemiz bu sıkıntılı günlerde sağlam temeller üzerine inşa edilen Genel Sağlık Sigortası sistemimiz sayesinde tüm dünyaya örnek oldu. SGK İl Müdürlüğü olarak kutladığımız Sosyal Güvenlik Haftası  etkinlikleri kapsamında ,  kamu kurum ve kuruluşlarımızı, STK temsilcilerimizi, Basın kuruluşlarımızı ziyaret ederek, haftanın önemini anlatıyoruz” dedi.

SGK Hatay İl Müdürü Hamid Bal’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyesi Selma Yılmaz, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı. Haber Bülteni  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.