DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taraftardan Tek Yürek Olalım Çağrısı

Taraftardan Tek Yürek Olalım Çağrısı

ABONE OL
16 Ağustos 2022 15:57
Taraftardan Tek Yürek Olalım Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor taraftar gruplarından Cadde Grubu,  1,5 milyon tek yürek Hatay olalım çağrısında bulundu.

Cadde Grubu yaptığı yazılı açıklamada, Bu çağrımız kimliğinde Hatay ibaresi bulunan her Hataylıya özeldir. Bu çağrımız Hatay’da yaşayan en alt kademeden en üst makama kadar herkesedir!

Mukaddes şehir Hatay,”7’den 70’e herkes tribüne” sloganı ile başlayacağımız yeni sezonda iç saha maçlarımızın hepsinde bütün mülki amirleri, siyasileri, iş adamlarını, ailelerimizi, kadın taraftarlarımızı, büyük ağabeylerimizi, en önemlisi gençlerimizi tribünlerde görmek istiyoruz.

Hep beraber takımımıza sarılalım, hep beraber Hatayspor’umuzla hücum ve müdafaa yapalım. Bütün küskünlüklerimizi bahanelerimizi bir kenara koyalım tribünlerde omuz omuza verelim. Tribünlerde tek bir şeyi ”Hatayspor’u” haykıralım. Hatay’ımızın birliğini beraberliğini tüm Türkiye’ye tribünlerdeki performansımızla gösterelim Kenetlenelim, güçlü olalım 1.5 Milyon Tek Yürek Hatay Olalım” çağrısında bulundu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.