DOLAR 32,4643 -0.08%
EURO 34,8138 -0.55%
ALTIN 2.438,910,13
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Tarımsal Yayım Çalıştayı’ düzenlendi

‘Tarımsal Yayım Çalıştayı’ düzenlendi

ABONE OL
12 Kasım 2021 14:56
‘Tarımsal Yayım Çalıştayı’ düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi amacıyla Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO’nun katkılarıyla Hatay Tarım Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu başkanlığında, ‘Tarımsal Yayım Çalıştayı’ düzenlendi.

Hatay Tarım Orman İl Müdürlüğü Konferans Salonundaki çalıştaya Prof. Dr. Celal Taluğ ve Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, İlçe ve Şube Müdürleri, yayımdan sorumlu İl ve İlçe personelleri ve serbest tarım danışmanları katıldı

Program sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sabah verilen eğitimin ardından kurum personeline ve serbest tarım danışmanlarımıza atölye çalışması yapıldı.

ÇOLAKOĞLU: ÇALIŞTAY OLDUKÇA DEĞERLİ

Hatay Tarım Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, “Hatay İlimizde Tarımsal Yayım Hizmetlerinin güçlendirilmesi ve bu tip çalışmaların daha çok düzenlenmesi bizim için önem arz etmektedir. Bugün düzenlediğimiz çalıştay kurum kapasitemizi arttırmak açısından oldukça değerli. Desteğini esirgemeyen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO’ya teşekkürlerimi sunuyorum.’ açıklamalarında bulundu.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.