DOLAR 32,5154 0.07%
EURO 34,9113 0.31%
ALTIN 2.440,520,09
BITCOIN 2038842-1,90%
Hatay
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tehlike Geliyorum Diyor!

Tehlike Geliyorum Diyor!

ABONE OL
9 Nisan 2024 12:24
Tehlike Geliyorum Diyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya ilçesi Dağ Mahallesine bağlı M. Kemal Şeyhoğlu Caddesinde meydana gelen yol çökmesi adeta tehlikenin geldiğini gösteriyor.

HEMEN ACİL ÖNLEM ALINMASI GEREKEN TEHLİKE

Meydana gelebilecek çökme tehlikesinin boyutu oldukça yüksek. Vatandaşlar,  bölgedeki insanların ölümüne sebep olabilecek bir çökme riski ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek yetkililerden önlem almasını istediler.

Yaşanan deprem felaketi ardından kent merkezinin birçok yerinde yol çökmeleri ve obruklar oluştu. Özellikle adeta tarih üstüne kurulu olan şehir Antakya’da yol çöküntüleri ciddi bir oranda arttı. Son olarak dağ mahallesi mevkiinde meydana gelen yol çöküntüsü vatandaşları tedirgin etti. Bölgedeki vatandaşlar, taşıtıyla yolu kullananlar, okula giden çocuklar arasında endişeye yol açan tehlike nedeniyle yetkililere seslenildi, acil önlem alınması istendi. Konuyla ilgili olarak bölgede yaşayan vatandaşlar, durumu belirtmelerine rağmen yetkililerin ilgilenmediğini ifade ediyor. Her an yaşanabilecek olası bir felaket öncesinde önlem alınmaz ise yol çökecek ve can ve mal kaybı ortaya çıkacak gibi görünüyor. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.