DOLAR 32,3645 -0.37%
EURO 34,6781 -0.41%
ALTIN 2.392,98-1,21
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Tostçu Mahmut Lezzeti Antakya’da

Ünlü Tostçu Mahmut Lezzeti Antakya’da

ABONE OL
8 Aralık 2022 09:33
Ünlü Tostçu Mahmut Lezzeti Antakya’da
1

BEĞENDİM

ABONE OL

1973 yılında Mahmut Kurt tarafından kurulan ve yaklaşık 50 yıllık bir geçmişi olan, Adana tostunu Türkiye’ye tanıtan Tostçu Mahmut, 31. Şubesi Antakya’da açıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinde şubesi bulunan Tostçu Mahmut Antakya’da açılması tost seven vatandaşları sevindirdi.

KURT: HATAY’DA 2.ŞUBEMİZİ ANTAKYA’DA AÇMAKTAN MUTLUYUZ

Tostçu Mahmut’un kurucusu Mahmut Kurt, Adana’da başlayan yolculuğun gelişerek devam ettiğini, Hatay’da ikinci şubeyi Antakya’da açmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.  Tostçu Mahmut isimli dükkanında Müslüm Gürses şarkıları söyleyerek ‘ütü tost’ yapan ve geçirdiği trafik kasmasında hayatını kaybeden oğlu Anıl Kurt’u da saygıyla andı.

KARACA: YENİ ŞUBELER AÇMAYA DEVAM

Tostçu Mahmut Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karaca, “Başladığı dönemlerde Klasik Mahmut ile tek çeşit tost yapan Tostçu Mahmut zamanla kavurmalı, pastırmalı, sosis ve salamlı kaşarlı sadece kaşar sucuk pastırma kavurma patates ve zeytinli sade yumurtalı sağanda çeşitleri ile geniş bir ARGE yaparak lezzetlerini çoğaltıp her kesime hitap etmiştir. Öncelikli hedef 2022 yılının sonuna kadar 40 şehirde Tostçu Mahmut bayilerini açarak herkese ulaşmayı başarmak ve ardında Dünya ülkelerine yayılmak. Evet bu yola “acı atüyrüm abi “ ile sloganı ile çıktık ve Türkiye’ye Adana tostunu tanıtan marka olarak devam ediyoruz” dedi.

Cebrail Mahallesi Atatürk Caddesi No: 5’te hizmete giren Tostçu Mahmut ‘ta “Klasik Mahmut”, “Kavurmalı”, “Kıymalı,” “Pastırmalı”, “Vejeteryan”, “Sade Sucuk”, “Sade Kaşar” ve “Tavuklu” lezzetli tostlar yapılıyor.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.