DOLAR 32,6607 0.43%
EURO 34,7793 0%
ALTIN 2.506,360,91
BITCOIN 2002077-0,73%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vali Doğan, DOĞAKA Destek Projelerini İmzaladı

Vali Doğan, DOĞAKA Destek Projelerini İmzaladı

ABONE OL
3 Ağustos 2022 12:47
Vali Doğan, DOĞAKA Destek Projelerini İmzaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ile Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programları” imza töreni gerçekleştirildi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine Vali Doğan’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ülke sathında daha dengeli bir yerleşme düzeninin sağlanması ve göçün kademeli olarak yönlendirilebilmesi için göç veren bölgelerde üretim, ihracat, istihdam, verimlilik, teknoloji ve yenilikçilik kapasitelerinin arttırılması amacıyla uygulanan “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ile Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programları” kapsamında Hatay İlimizden “Doğu Akdeniz Tekne/Yat Bakım ve Onarım Merkezi, Doğu Akdeniz’de Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi, Hatay’da Balıkçılığa Kadın Eli, Dezavantajlı Genç Kadınların Seracılıkta İstihdamı” projeleri destek almaya hak kazanmıştır. Program kapsamında İlimize toplamda 26.454.927 ₺’ lik yatırım gerçekleştirilecek.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.