DOLAR 32,4353 0.09%
EURO 34,5740 -0.17%
ALTIN 2.380,350,02
BITCOIN %
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Masatlı, Altınözü’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Masatlı, Altınözü’nde İncelemelerde Bulundu

ABONE OL
16 Kasım 2023 16:24
Vali Masatlı, Altınözü’nde İncelemelerde Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve incelemeler kapsamında muhtarlar, belediye başkanı ve ilçe kaymakamıyla bir araya geldi. Toplantıda, ilçede yapılan çalışmalar ve gelecekte hayata geçirilecek projeler ele alındı.

Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamı Mehmet Sert, İlçe Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçede faaliyet gösteren kamu kurumlarının yetkilileri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda, Altınözü ilçesinin şu ana kadar gördüğü hizmetlerin yanı sıra gelecekte planlanan projeler masaya yatırıldı.

Vali Masatlı, toplantının ardından Altınözü ilçesinde devam eden TOKİ konutlarının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yerinde yapılan incelemeler sırasında, projenin mevcut durumu hakkında bilgi alan Vali Masatlı, vatandaşlara en kısa sürede teslim edilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Ayrıca, örnek daireyi gezerek beğenisini dile getirdi. Vali Mustafa Masatlı, yaptığı açıklamada, Hatay’ın tüm ilçelerinde olduğu gibi Altınözü’nde de depremzede ailelerin kalıcı konutlara kavuşturulması konusunun öncelikleri arasında olduğunu vurgulayarak, ilçe ziyaretlerinin devam edeceği belirtti. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.