DOLAR 32,4273 -0.05%
EURO 34,9474 0.33%
ALTIN 2.439,390,04
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Masatlı, Emniyet Teşkilatının 179. Yıl Dönümünü Kutladı

Vali Masatlı, Emniyet Teşkilatının 179. Yıl Dönümünü Kutladı

ABONE OL
15 Nisan 2024 10:21
Vali Masatlı, Emniyet Teşkilatının 179. Yıl Dönümünü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, ülkenin ve milletin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz görev yapan Emniyet Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Polis Haftası’nı kutladı. Vali Masatlı, bu anlamlı günü İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe ve beraberindeki kahraman emniyet personeliyle bir araya gelerek kutladı.

Vali Masatlı, Emniyet Müdürü Gökçe ve beraberindeki personeli makamında kabul ederek, emniyet teşkilatının önemine vurgu yaparak teşekkürlerini iletti. Bu özel günde polislerin özverili çalışmalarını takdir eden Vali Masatlı, ülkenin ve milletin güvenliği için gösterdikleri gayretten dolayı teşkilatı tebrik etti.

Valilik hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “An Yanımızda Olan Kahramanlarımız: Polislerimiz Valimiz , Ülkemizin ve Milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz görev bilinciyle çalışan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 179. Yıl Dönümü münasebetiyle , İl Emniyet Müdürümüz Kadir GÖKCE ve beraberindeki kahraman emniyet personelimizi, makamında kabul ederek Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutladı.” Doğanay Yiğitoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.