DOLAR 32,2020 -0.01%
EURO 35,0403 0.08%
ALTIN 2.519,060,75
BITCOIN %
Hatay
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Masatlı Toplu Taşımadaki Sorunları Dinledi

Vali Masatlı Toplu Taşımadaki Sorunları Dinledi

ABONE OL
1 Ağustos 2023 10:34
Vali Masatlı Toplu Taşımadaki Sorunları Dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat depreminde en ağır hasarı alan Antakya ilçesini ayağa kaldırmak için kentteki kurumlarla işbirliği faaliyetlerini sürdürüyor.

Kentte devam eden çalışmaların yanı sıra toplu taşımacılık sektörünün sorunlarının da dahil olduğu çok sayıda başlığın değerlendirildiği Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcıları, Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi yetkilileri de katılım gösterdi. Toplantıda, ilimizdeki toplu taşımacılığa dair konular değerlendirildi.

BAŞKAN YILMAZ ŞOFÖR ESNAFININ BEKLENTİLERİNİ AKTARDI

Toplantıda hazır bulunan Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, toplu taşımacılık sektöründe hizmet veren şoför esnafının sorunlarını ve beklentilerini Vali Masatlı ve haziruna aktardı.

Yakıtın pahalılığından ücretsiz taşınan yolcu sayısının fazlalığına, vergi yükümlülüğünden tamir masrafının artışına, yolcu taşıma ücretlerinden esnaftan istenen belgelerin fazlalığına kadar çok sayıda başlığı aktaran Başkan Yılmaz, Vali Masatlı’dan esnafın sorunlarına çözüm için yardım talebinde bulundu. Şoför esnafının hizmete devam etmesinin kentteki normalleşmeyi hızlandıracağını, sektörlerin canlanmasına katkı sunacağını belirten Vali Masatlı, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Toplantıya katılanlara teşekkür eden Vali Masatlı, bu tür değerlendirme toplantılarını sık şekilde

gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.