DOLAR 32,2229 0.05%
EURO 35,1645 0.06%
ALTIN 2.503,950,14
BITCOIN %
Hatay
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Masatlı’dan Başkent Ankara’da Hatay Mesaisi

Vali Masatlı’dan Başkent Ankara’da Hatay Mesaisi

ABONE OL
29 Eylül 2023 10:35
Vali Masatlı’dan Başkent Ankara’da Hatay Mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk ve Ak Parti Hatay milletvekilleri ile birlikte bakanları ziyaret etti.

Sırasıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Vali Masatlı ve beraberindeki heyet, asrın felaketinin ağır iz bıraktığı Hatay’da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında ilgili bakanlarla karşılıklı istişarelerde bulundu.

Depremzedelerin sorunları ile ulaşım, enerji, sağlık, spor yatırımlarının da değerlendirildiği ziyaretlerde ayrıca depremde çökme meydana gelen İskenderun Sahili, büyük zarar gören Hatay Havalimanı’nın yanısıra Belen Otobanı ve Hassa Tüneli de görüşüldü.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Başkanı Mehmet Öntük ve Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel, Kemal Karahan, Hüseyin Yayman, Adem Yeşildal ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde, bakanlar, “6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah hep birlikte güzel Hatay’ımızı eski günlerine kavuşturacağız” dedi. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP