DOLAR 32,4593 -0.04%
EURO 34,9052 0.26%
ALTIN 2.443,380,21
BITCOIN %
Hatay
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yapar, Görevi Devraldı

Yapar, Görevi Devraldı

ABONE OL
9 Nisan 2024 12:21
Yapar, Görevi Devraldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Hatay Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldıktan sonra, görevi İzzettin Yılmaz’dan devralmak üzere devir teslim törenine katıldı.

Antakya’nın yeniden yapılanması ve gelişimi için yola çıkan Başkan Yapar, mazbatasını alarak resmi olarak göreve başladı. İlk açıklamasında, “Antakya’nın yeniden inşası ve canlanması için adım attığımız bu önemli süreçte, Cumhur İttifakı Milletvekilleri, teşkilatlarımız ve Antakya halkının samimi desteğiyle mazbatamızı aldık. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mazbata töreninin ardından Başkan Yapar, Antakya EXPO alanında düzenlenen halkla buluşma etkinliğine katıldı. Hatay milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Yapar, kentin kısa sürede yeniden ayağa kalkması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Başkan Yapar, devir teslim töreninde önceki başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ileterek görevi devraldı. Yılmaz da Yapar’a başarılar dileyerek Antakya’nın geleceği için güvenlerini ifade etti.

Devir teslim töreninde Başkan Yapar, “Bu, bir bayrak yarışı değil, memleket sevdası için bir araya gelerek birlikte çalışma gayretidir. Önceki dönem başkanımız Sn. İzzettin Yılmaz’dan bu onurlu görevi devralarak belediye çalışanlarıyla buluştuk. Kendisine şehrimiz için gösterdiği çaba için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Makama resmen oturmadan önce kentte başlayan hizmetleri planlayan Başkan Yapar, Antakya halkının tam desteğiyle göreve başlamıştır. İlk iş gününden itibaren Antakya’nın yeniden yapılanması ve gelişimi için kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir. Hatice Katırcıoğlu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.